Наближай перемогу - підтримуй ЗСУ

ЛЮБІ САДІВНИКИ, Важливе повідомлення!

Дружні до нашої компанії підрозділи ЗСУ звертаються по Вашу допомогу.
У зв'язку із зменшенням західної допомоги та надмірною активізацією нашого ворога, на фронті виникла критична ситуація із забезпеченням наших солдат. Ми всі, як свідомі Українці, зобов'язані допомогти нашим воїнам, які зараз у дуже скрутному становищі.


Саме тому, ми створюємо особливі акції, кошти з яких будуть перераховані на потреби наших військових.

1. Робіть замовлення на будь-яку суму, а у корзині автоматично додається благодійний продукт вартістю 20 грн.
Отримайте 5 цибулин Оксалісу (Кислиця) Iron Cross у подарунок, а ми передаємо 20 грн із кожного замовлення нашим воїнам.

Згодом, коли достатня сума буде зібрана - ми опублікуємо звіти про допомогу на нашій сторінці у Facebook.

Дякуємо, працюємо разом для збереження життів наших військових!

Не знайдено жодного продукту, відповідного фільтрам

Відгуки, Наближай перемогу - підтримуй ЗСУ

Залишити відгук
Рейтинг: 4.9/5 170 голоса

Доброго дня . Дякую за якісне та швидке виконання замовлення. Миру та процвітання.

відповісти на відгук

Огромное спасибо за георгины, за такую красоту! Просто невозможно глаз отвести! Эти цветы вызывают радость, восторг, любовь!

відповісти на відгук

Вітаю! Сьогодні отримала своє чергове замовлення! Дякую за прекрасне обслуговування, своєчасну доставку та якісний товар!

відповісти на відгук

Флоріум - це сайт для справжніх поціновувачів краси!!! Вже багато років купую посадковий матеріал не тільки для своєї дачі, а і для навчального закладу, де працюю. Неймовірні тюльпани, шикарні троянди, величні лілії, елегантні кали.... Люблю вас і дякую за красу, бо саме вона врятує світ.

відповісти на відгук

Багато років купую рослини на Флоріумі - це і безліч цибулинних, і багаторічники, чагарники і квіти. Завжди посадковий матеріал чудовий. Покування, доставка, спілкування з персоналом - все на вищому рівні. От і знов замовила велику кількість тюльпанів - такі знижки і такий асортимент, що не втрималась) Бажаю вам успіхів і процвітання у вільній Україні!

відповісти на відгук

Отримала своє замовлення. . Щиро дякую за чудові цибулинки нарцисів!!!!Якість відмінна. Великі сухі. З нетерпінням чекатимему весни, щоб помилуватися красою.

відповісти на відгук

Дякую "Флоріум " за гладіолуси, які я замовляла раніше, вони зараз цвітуть,
вони неймовірно гарні.І в ці дуже нелегкі і тривожні часи радують своїм цвітінням. Замовила цибулини тюльпанів- впевнена що вони теж будуть чудові. Приємно вразив подарунок на День Незалежності, дуже дякую "Флоріум " і бажаю процвітання вашій компанії і всім нам МИРУ !!! СЛАВА УКРАЇНІ І НАШИМ ЗАХИСНИКАМ!!!

відповісти на відгук