Наближай перемогу - підтримуй ЗСУ

ЛЮБІ САДІВНИКИ, Важливе повідомлення!

Дружні до нашої компанії підрозділи ЗСУ звертаються по Вашу допомогу.
У зв'язку із зменшенням західної допомоги та надмірною активізацією нашого ворога, на фронті виникла критична ситуація із забезпеченням наших солдат. Ми всі, як свідомі Українці, зобов'язані допомогти нашим воїнам, які зараз у дуже скрутному становищі.


Саме тому, ми створюємо особливі акції, кошти з яких будуть перераховані на потреби наших військових.

1. Робіть замовлення на будь-яку суму, а у корзині автоматично додається благодійний продукт вартістю 20 грн.
Отримайте 5 цибулин Оксалісу (Кислиця) Iron Cross у подарунок, а ми передаємо 20 грн із кожного замовлення нашим воїнам.

Згодом, коли достатня сума буде зібрана - ми опублікуємо звіти про допомогу на нашій сторінці у Facebook.

Дякуємо, працюємо разом для збереження життів наших військових!

Не знайдено жодного продукту, відповідного фільтрам

Відгуки, Наближай перемогу - підтримуй ЗСУ

Залишити відгук
Рейтинг: 4.9/5 170 голоса

Замовляла лілії різних сортів, цибулини у гарному стані. Коли розквітли - краса неймовірна. Замовила ще!!!!. Жоржини чомусь не розвинулися, але цвіли.

відповісти на відгук

За Амариліси всі 10балів.зацвіли за місяць.я просто в захваті(на самого Миколая).це була третя покупка на сайті.лілії були бомбезні,маю багато фото.дякую що Ви є,що даруєте людям радість!

відповісти на відгук

Дякую, дуже задоволена якістю посадкового матеріалу, акційні цибулини мають гарний вигляд, все дбайливо упаковано, швидко доставлено. Чекаю весни, гарного цвіту та ПЕРЕМОГИ. Тобі, Флоріум, бажаю процвітання та мирного неба

відповісти на відгук

Добрий день замовляла вперше на Флоріумі цибулини різних квітів і дуже задоволена! по-перше, пакування на вищому рівні від коробки до її вмісту. По -друге цибулини хоч і акційні але відмінної якості і особливо велике СПАСИБІ за подаруночки!!! Успіху Вам та Мирного неба!!!

відповісти на відгук

Отримала своє замовлення. Все що отримала висадила. З нетерпінням чекатиму весни, щоб помилуватися красою.

відповісти на відгук

Замовляла гіпераструми, лілії, тюльпани та ще багато чого вже не перший рік. Все класс. Дякую за красу.

відповісти на відгук

Купляла по акції махрові лілії.прийшли швидко,в гарному стані і виросли швидко.всі сусіди отримали масу задоволення від такої краси і аромату.дякую вам дуже.

відповісти на відгук

Дуже люблю квіти, з дитинства :) Зараз із задоволенням їх малюю. Купую в Вашій фірмі вже багато років. І - завжди задоволена тим, якими красунями вони квітнуть! Одна з моїх картин:

відповісти на відгук

Дуже задоволена зомовленнями. Всі саджанці, цибулини якісні гарно запаковані. Приємно порадували різні подарунки. Буду і надалі замовляти в Флоріум.

відповісти на відгук