Бруннера Dawsons White (саджанці)

Бруннера Dawsons White (саджанці)

Артикул: 337018
16
1 шт. в упаковці
Розмір: P9
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 99 95 грн.
Термін відправки: протягом 2-3 днів

Переваги даного сорту

  • Великі щільні листки
  • Ніжно-блакитні квітки
  • Добре росте в тіні
Бруннера Dawsons White (саджанці)
99 95 грн.

Опис (Бруннера Dawsons White)

Бруннера Dawsons White є багаторічною кореневищною трав'янистою рослиною. Доросла рослина досягає розмірів від 30 до 50 сантиметрів у висоту. Листя даної рослини жорсткі, нечисленні, шорстко-опушені, довгасті, серцеподібні на потужних довгих черешках. Довжина листя складає близько 30 см. Молоде листя з'являється протягом усього літа. Воно має широку кремово-білу облямівку, яка заходить на зелений фон глибокими білими язиками, при цьому створює неймовірну гру зеленувато-сіруватих відтінків.
Квітки цієї рослини дрібні,з блакитним забарвленням та білою серединкою, які зібрані в пухкі щитковидні або волотисте суцвіття. Цвітіння Бруннер рясне, яке припадає на травень-червень. Віддає перевагу ранковому сонцю і тіньовим місцям, впродовж усього дня. Любить поживні, пухкі, помірно вологі грунти. Бруннера Dawsons White практично не схильна до хвороб і шкідників. Це невибаглива і досить зимостійка рослина,яка стане чудовою прикрасою Вашого саду.

Купити Багаторічники Бруннера Dawsons White та оформити доставку поштою по всій території України: Севастополь, Суми, Сімферополь , Вінниця, Рівне, Івано-Франківськ, Чернігів, Луганськ, Хмельницький, Чернівці, Черкаси, Житомир та інші міста України.

Продовжити читання →

Характеристики (Бруннера Dawsons White)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу P9
Колір квітки/плоду Багатокольоровий
Глибина посадки 5 см
Відстань 25 см
Висота рослини 30-50 см
Колір листків Багатокольорові
Тип продукту Контейнер P9
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Рідкий
Розмір квітки/плоду 0-5 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 3-4
Період цвітіння старт червень
Період цвітіння кінець травень

Посадка (Бруннера Dawsons White)

Посадка. Бруннера - займає одне з перших місць серед усіх садових рослин по своїй невибагливості. Ідеальне місце для бруннер, це сонце в ранкові години і тінь опівдні і ввечері. Але і в повній тіні бруннери ростуть, тільки їх листки сильно витягуються. На сонячних ділянках, листки в'януть і втрачають декоративність. Якщо забезпечити їй регулярний полив, то можна підтримати декоративність кущів. Не підходять для вирощування бруннер кам'янисті сонячні сади і піщані ґрунти, які швидко пересихають. Грунт весь час повинен перебувати у вологому стані. Ідеально підходять глинисті грунти з вмістом гумусу. Але не рекомендуємо садити бруннери в занадто родючі грунти, так як будуть активно рости тільки листя на шкоду цвітінню. Відмінний варіант для посадки бруннери північна сторона будинку. Садити бруннеру можна ранньою весною, до появи листків і навесні. Глибина посадки кореневищ 2-3 см. Протягом двох-трьох тижнів посадки щодня поливайте. Вкорінюються рослини швидко, і вже навесні рясно цвітуть.

Догляд. Бруннери володіють високою морозостійкістю (навіть морози в мінус 30 їй не шкодять) і невибагливістю. Якщо відвести їй тінисте вологе місце в саду, то вона буде радувати вас рясним цвітінням і ошатним листям до 15 років (без пересадки). Бруннера крупнолистна протягом усього сезону утворює нові листки, завдяки чому її кущі прикрашають сад від весни до перших заморозків. Але є види, листя яких після цвітіння в'януть. Надземну частину у таких рослин рекомендуємо зрізати, а в кінці літа вони знову відросте. Бруннер зимують без листя. Якщо висадити Бруннер в півтінь у вологу глинистий грунт, то протягом року не доведеться їх поливати. Поливати їх потрібно тільки в спеку і засуху. Підгодівлі і розпушування Бруннери не потребують. Їх густа, поверхнева коренева система перешкоджає росту бур'янів.

Продовжити читання →

Відгуки 16 (Бруннера Dawsons White)

Додати відгук
Карина,

Другое название брунеры - незабудочник, и не зря, это растение выглядит весьма привлекательно, особенно во время весеннего цветения ярко-голубыми цветочками с белым глазком.

відповісти на відгук
Алина,

Симпатичное почвопокровное растение для теневого сада, очень похоже на зеленчук, только тот цветёт желтенькими цветочками.

відповісти на відгук
Оксана,

А третье название бруннеры, или незабудки альпийской, - незабудочник. Такое мужское название для такой милой особы.
Растение чарует даже на фотографии, представляю какое оно живьем, придется подкорректировать планы будущих закупок.

відповісти на відгук
Елена,

При выращивании бруннеры нужно тщательно удалять сорняки, особенно многолетние, так как они легко могут ее вытеснить. Рыхлить землю вокруг бруннеры не рекомендуется из-за поверхностной корневой системы, которая легко при этом повреждается. Не стоит также удобрять ее свежим навозом.

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 337018
    1 шт. в упаковці
    Розмір: P9

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 99 95 грн.