Добрива для орхідей

Добрива для орхідей - це комплекс мікро- та макроелементів в яких має потребу орхідея. Орхідеї - одні з найбільш вишуканих рослин. Незважаючи на те, що рослина не надто невибаглива, знати особливості їх вирощування для досягнення хорошого результату необхідно. І одне з найбільш важливих умов їх відмінного самопочуття - грамотне добриво для орхідей. Добриво випускається у вигляді концентрату, гранул, паличок та ін..

«КАТАЛОГ ДОБРИВ ДЛЯ ОРХІДЕЙ»


Показати більше продуктів

Відгуки, Добрива для орхідей

Залишити відгук
Рейтинг: 4.8/5 24 голоса

Спасибо за хорошее/рабочее удобрение для орхидей! Понравилось, и моя орхидеечка до сих пор цветет. Вот только задержали немного доставку в этот раз Заказывала вместе с саженцами пионов и луковицами лилий в мае под распродажу и может загрузка была высокая, но обычно отправка сразу, а здесь задержка на пару дней.

відповісти на відгук

Нравятся "палочки" и выручила от желтых листьев брызгалка. Все посоветовал оператор колл-центра - спасибо за полезный совет, и что не впаривали то, что не нужно или то, что подороже если что-то понадобится - буду только зедсь покупать) потому что уже доверяю

відповісти на відгук

Люблю свои цветы, орхидеи - это красивые , нежные и оригинальные растения, хоть и считаются грибковой разновидностью, что все же мне нравятся, да вообще многим. Но чтобы он цвели - требуется подпитка, качественная и стабильная. Что я и делю, точнее, начала делать недавно, и сразу же заметила, что мои цветы и больше цветов выпускает и стоят они дольше.

відповісти на відгук

Моя орхидея уже отлично отошла и цветет! Спасибо! Выходила благодаря вашему удобрению Профи)

відповісти на відгук

Без удобрений орхидеи даже не растут, а вот с удобрением цветут долго и каждый год. Спасибо за подсказку, теперь пользуюсь постоянно.

відповісти на відгук

Можно покупать смело сразу упаковку от 100 грамм и выше - хуже точноне сделаете Рекомендую!

відповісти на відгук

Спасибо! Для орхидей это просто находка! Беру ФЛориум Профи - качество и цена порадовали!

відповісти на відгук

Спасибо флориуму за быструю отправку и самой орхидей и удобрения. Особо дорогое не покупала - взяла редкое и баночке и палочки. думаю, пока хватит. Обычно с цветами с флориума вообще не было проблем, но сказали, что с удобрением цвести будет дольше) Так и сделала) консультант помогла оформить заказ быстро и через три дня уде получила)

відповісти на відгук

Добрива: поштова доставка Україною

Орхідея, мабуть, одна з найбільш вимогливих до догляду. Чудові суцвіття, які вражають своєю яскравістю і надзвичайною формою, потребують постійної турботи. Саме тому садівники радять людям, які бажають вирощувати цю культуру, використовувати додаткове підживлення для рослин такого типу. Добрива для орхідей містять всі необхідні мікроелементи. Розроблені спеціально для цієї культури, вони включають все, що потрібно для кореневищ, стебел і суцвіть.

Як вносити підживлення

Перш ніж удобрювати квітку, слід знати деякі правила. Так, наприклад, не можна вносити підживлення протягом місяця після пересадки рослини. Це може негативно вплинути на її коріння і спричинити пошкодження кореневищ.

Купити добрива для орхідей потрібно, як під час цвітіння, так і в період зростання і появи суцвіть. Вносять підгодівлю тільки разом з водою, тобто під час поливу. В іншому випадку, є ймовірність обпалити коріння рослини. Також потрібно враховувати і температуру в кімнаті. Взимку, коли в кімнаті не вище 24 градусів, мікроелементи вносять один раз в місяць. Влітку, в теплі дні, підгодівлю слід давати через кожні два тижні. Вносити продукти такого роду потрібно акуратно. Не варто перестаратися, і в той же час, не забувайте, що культура потребує своєчасної допомоги для гарного росту.

Придбати високоякісну підгодівлю для рослин

Ви можете замовити садовий інвентар та добрива для орхідей в Києві або в будь-якому іншому місті. Ми організовуємо продаж по всій Україні, доставляючи товар поштою на зазначену відділення. У нас ви можете придбати продукцію оптом, що дозволить заощадити кошти і отримати в одній посилці достатню кількість підгодівлі. На сторінках нашого інтернет магазину можна почитати відгуки про посадку і догляд за рослиною, ознайомитися з фото і порівняти ціни. Наш супермаркет пропонує широкий асортимент товарів для вашої квітки.